Fort de Hel heropent zijn deuren!

Fort de Hel in Willemstad heropent vanaf 1 juni zijn deuren weer voor bezoekers. Gastheren Dick en Wim laten jou graag zien dat het fort schitterend is. Vanwege de historie, de ruimte én de rust. Beleef het fort via een rondleiding of de diverse activiteiten, of geniet van verse koffie, gebak en lunch. Zien de gastheren jou binnenkort verschijnen in het bijzondere Fort de Hel?

Barbecue en andere kleinschalige activiteiten

Buiten openingstijden genieten van alles wat het fort te bieden heeft? Op aanvraag verzorgen de gastheren graag een barbecue voor kleine groepen of nemen ze deel aan bijvoorbeeld de Kunst- en Monumentenroute op 14 en 15 september dit jaar. 

Pendeldienst Stelling van Willemstad

Fort de Hel vormt één van de vijf haltes van de gratis pendeldienst die rijdt door de Stelling van Willemstad. Met deze bus - die rijdt van 6 juli t/m 1 september en op 14 en 15 september - ontdek je de hele Stelling van Willemstad door te hoppen van de ene naar de andere locatie. Start bij Bezoekerscentrum Mauritshuis waar een levensgrote Prins Maurits je meeneemt langs alle hoogtepunten van de stelling. Loop rond in vesting Willemstad of laat je juist verrassen in het verscholen vestingstadje Klundert. Forten De Hel en Sabina sluiten de rij met bijzondere tour Modelès, kruithuizen, natuur en meer. 

Openingstijden

Fort de Hel is dit seizoen open vanaf 1 juni tot en met eind september. De precieze openingstijden worden later toegevoegd. 

Bezoek Fort de Hel!

Ontdek vanaf 1 juni de schoonheid van dit bijzondere fort in de Stelling van Willemstad! 

Bezoek het fort!
Bovenaanzicht van Fort de Hel in Willemstad.