Outdoor escape Ontdek Willemstad live! - Een unieke ervaring, voor jong en oud

Gemeente Moerdijk staat als regio bekend om haar rijke historie en prachtige polderlandschappen. Vanaf nu beleef je onze unieke plekken met de outdoor escape van 'Ontdek Moerdijk'. Met deze webapp van BRANDBITS®​ ontdek je op een educatieve, interactieve en speelse manier de geschiedenis van gemeente Moerdijk. In de buitenlucht, hoe en wanneer jij wilt!

De routes zijn op elk moment gewenst moment te starten, waardoor zowel inwoners als bezoekers de pracht van Moerdijk op hun eigen tempo kunnen verkennen. BRANDBITS®​ werkte het afgelopen half jaar aan het verhaal, het design en de ontwikkeling van 'Ontdek Moerdijk'. Nu is het tijd voor de lancering van de eerste webapp: 'Ontdek Willemstad'.

'Ontdek Willemstad'

De webapp zorgt bij bezoekers voor een boeiende ervaring waarin ze door middel van tien raadselachtige vragen de geschiedenis van Willemstad kunnen ontdekken. De lancering vindt plaats op 17 mei in Willemstad. Daarbij zal wethouder Danny Dingemans van gemeente Moerdijk als eerste de route lopen samen met Visit Moerdijk. We starten vanaf de Belgische Erebegraafplaats en volgen de rest van de route.

Boeiende ervaring

De mannen van BRANDBITS®​ kozen Willemstad als eerste locatie voor hun outdoor escape. "De volgende outdoor escapes binnen de gemeente Moeridjk gaan waarschijnlijk Klundert, Zevenbergen of de Keenesluis worden", aldus Stijn Cornel vanuit BRANDBITS®. Wil jij dit avontuur in Willemstad ook beleven? Je vindt de webapp hieronder of ga direct naar de website ontdekmoerdijk.nl voor meer informatie.

Speel de outdoor escape: Ontdek Willemstad

Tijdens de Tweede Wereldoorlog is Paul Decroix neergestort met zijn vliegtuig, een Spitfire, in de buurt van Willemstad. Help hem ontsnappen! Durf jij het aan?

Bevrijd Paul Decroix!
Een man en een vrouw spelen de outdoor escape webapp Ontdek Willemstad op hun telefoon voor het Mauritshuis